Roparun 2018, we zijn erbij!

De inschrijving is definitief, de teamleden zijn opgetrommeld en de activiteiten worden weer in gang gezet: Roparun 2018, here we come!

Zoals jullie weten zou 2017 het jaar zijn waarin de LPMW-Runners voorlopig voor de laatste keer deelnamen aan de Roparun. Na de bijzondere, emotionele editie van 2017 kwamen toch veel dubbele gevoelens kijken bij de teamleden. De Roparun is een bijzonder evenement, waarbij mensen in het pinksterweekend elkaar op een andere manier leren kennen, nader tot elkaar komen en zichzelf inzetten voor de medemens. Deze positieve gevoelens staan in schril contrast met het leven van mensen met kanker en hun naasten. Dat zijn de mensen waarvoor je tijdens de Roparun een sportieve prestatie neerzet. De Roparun is een moment waarbij je realiseert dat je moet genieten van de kleine dingen in het leven en jezelf gelukkig prijst dat het lichamelijk nog mogelijk is om deze sportieve prestatie neer te zetten. Al met al een behoorlijke emotionele achtbaan waar je in terecht komt.

En toen was het ineens klaar. Na vijf jaar deelname zat het avontuur erop voor team LPMW-Runners. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat alle teamleden deze “laatste” editie nog intenser hebben beleefd dan voorgaande jaren, juist door de gedachte dat dit de laatste keer was. Naderhand waren de meeste teamleden ook zeer stellig: “We gaan door, desnoods zonder bestuur!”.

Nu, een aantal maanden later blijkt dat de wil er nog steeds is en hebben we met het overgrote deel van het team besloten om er ook in 2018 weer voor te gaan. De inschrijving is definitief en er zullen weer activiteiten georganiseerd worden om geld op te halen voor de stichting. We zijn blij dat we deze beslissing hebben genomen en gaan er weer met volle kracht en frisse zin tegenaan.

We houden jullie op de hoogte! Houd vooral ook onze Facebookpagina in de gaten.

 

Please follow and like us: