Bootcamp 2 april 2016 een groot succes!

Afgelopen zaterdag 2 april vond wederom een evenement plaats van de LPMW-Runners, met als doel om geld op te halen voor de stichting Roparun. Teamlid en tevens gewichtsconsulente en bootcamptrainer Miranda Bakker heeft zich de afgelopen weken ingezet om een bootcamp te organiseren. Uit het aantal aanmeldingen bleek dat hier grote belangstelling voor was. De bootcamp heeft plaatsgevonden op zaterdag 2 april op het strandje van horecagelegenheid ‘De Merwelanden’ in Dordrecht.

Vanaf half 2 waren er ruim 30 enthousiaste deelnemers aanwezig om zich eens lekker in het zweet te werken voor stichting Roparun. De bootcamp bestond uit 8 verschillende onderdelen, gericht op zowel kracht- als cardiotraining. De totale groep was ingedeeld in vier groepen. Deze groepen werden begeleid door vier trainers, die ieder twee onderdelen voor hun rekening namen.

Qua weersvoorspelling beloofde het vooraf een stralende dag te worden, met veel zon. Helaas heeft het zonnetje zich uiteindelijk niet veel laten zien, maar desondanks was het een leuke dag met een heerlijke temperatuur!

Natuurlijk is er met dit evenement weer het nodige geld opgehaald, wat volledig ten goede komt aan de stichting Roparun. Deelname aan dit evenement kostte € 15,-. Wij zijn zeer dankbaar en blij om te vermelden dat we met het organiseren van deze bootcamp een bedrag van €837,- hebben opgehaald! Geweldig, hier zijn wij super blij mee! Via deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken die zich voor dit evenement heeft ingezet: de deelnemers, maar ook alle begeleiders, fotografen en in het bijzonder Miranda. Zonder haar hadden wij dit mooie bedrag niet opgehaald.

De foto’s zijn te bekijken op onze facebookpagina LPMW-Runners.

P1210526

Please follow and like us: